Draadloze verlichting ideaal voor binnen en buiten

Wanneer het je ontgaan is, heb je niet goed opgelet of al geruime tijd geen nieuwe verlichting aangeschaft. Het is tegenwoordig namelijk de normaalste zaak dat verlichting geen snoer of draad meer heeft. De draadloze verlichting is energiezuinig, heel makkelijk te verplaatsen en mee te nemen en bovendien ook nog heel erg sfeervol. Dankzij deze nieuwe rage hoef je nooit meer een lelijke draad weg te werken en hoef je geen stopcontact meer in de buurt te hebben om toch even snel een gezellig lichtje te creëren.

Eindelijk genoeg vrije stopcontacten voor andere elektrische apparatuur

Met draadloze verlichting blijft het stopcontact dus vrij voor andere elektrische apparaten. Je hoeft dus niet meer op zoek naar een vrij stopcontact om bijvoorbeeld je smartphone op te laden. De batterij en de accu die in deze moderne verlichting aanwezig is, gaat langdurig mee, je kunt vele lichturen plezier hebben voordat de lamp weer terug in de lader moet. Het laden gaat overigens gewoon met USB.

Ook draadloze verlichting is uniek

De ontwikkelingen op het gebied van draadloze verlichting gaat heel snel. Je ziet dat bijna iedere lampenwinkel wel een groot assortiment heeft inmiddels. Maar helaas zie je bij deze winkels in dat assortiment weinig verschil, terwijl er toch echt wel hele unieke en moderne verlichting is zonder draad. Daarom is in deze webshop geen standaard assortiment opgenomen. Zoek je iets speciaals op lichtgebied, dan ben je op deze plek goed beland.

Verlichting voor binnen en buiten en voor iedere plek

Of je nu op zoek bent naar draadloze verlichting voor binnen of buiten, een staande lamp, een tafellamp of misschien wel een lamp met een dubbele functie, zoals een terrasverwarmer lamp of stoellamp. In deze webshop vind je het allemaal, je kunt het zo gek niet bedenken. Verlichting zonder draad is ideaal voor in de tuin maar ook voor op het terras bijvoorbeeld. Wordt het schemerig dan haal je snel even een lampje van binnen en zet je het op je tafel. Geen gedoe met uitwaaiende kaarsen of het aanleggen van stroom in de tuin. Een ding is zeker wanneer je verlichting koopt in deze webshop, je zult dezelfde lamp niet snel bij de buren tegenkomen!

Uniek design en moderne techniek gaan goed samen

Doordat alle draadloze verlichting net zoals de andere exemplaren in deze webshop gemaakt zijn door nog redelijk onbekende designers is het aanbod uniek maar wel voor iedereen geschikt. Het maakt dus niet uit of je een klassiek, industrieel, modern of misschien wel scandinavische inrichting hebt. Er wordt hier niet gewerkt met de grote leveranciers maar met jonge ontwerpers. Het voordeel is dat de lampen niet heel erg duur worden terwijl ze wel exclusief zijn. Bovendien kun je ervanuit gaan dat het overgrote deel van de prijs die jij betaald voor de lamp ook daadwerkelijk bij de designer zelf terecht komt.

Ben je inmiddels wel nieuwsgierig geworden naar het assortiment draadloze verlichting van deze webshop? Neem dan eens een kijkje op LampTwist.